Печат на Плакати, постери и афиши

  • Принтиране на единични бройки или големи тиражи.
  • Безупречен отпечатък с наситени цветове.
  • Печат на постери с размери до 100х70 см.

Печата на плакати е една от най-разпространените услуги. Благодарение на дигиталния печат, изискването за големи тиражи е вече в миналото. При нас може да поръчате толкова, колкото ви трябва, дори само 1 плакат. За тези които искат повече бройки, предлагаме и възможност за офсет печат на плакати и афиши. Ако нямате готов дизайн, ние с удоволствие ще се погрижим и за това.

Копирен Център QPrint разполага и с широко-форматни дигитални машини, с помощта на които предлагаме и печат на постери с размери до 70х100 см. или по-големи, в зависимост от нуждите. Постерите печатаме на фотохартия, за постигане на ярки и наситени цветове, широка гама и оптимална цена. Като допълнение предлагаме и изработка на визитки и печат на диплянки, фирмени бланки, менюта и каталози.

⚠️За Вашите плати и постери ви препоръчваме да използвате снимки с по-голяма резолюция! Снимки от Facebook или изпращани през Viber и Messenger не са подходящи за печат, и ще попречат на безупречното Ви представяне.

При нас може да поръчате печат на плакати онлайн, като качите необходимите снимки и текстов материал без ограничение в големината на файловете.